ENTORNO DE PRUEBA / TEST ENVIRONMENT
 
 
 
 
 

Veelgestelde Vragen

Waar kan ik mijn bestelling ontvangen?

Ontvangst is mogelijk op een adres naar keuze: huis-, werkadres enz.

Hoe langt duurt het voor ik mijn bestelling ontvang?

De levertijden zijn afhankelijk van het soort verzending dat u gekozen hebt. De levertijd voor standaard bezorging aan huis is 2 tot 3 werkdagen. De levertijd voor Express-verzending is 24 tot 48 uur (werkdagen). Tijdens de Sale kunnen de levertijden langer zijn.

Kan ik de status van mijn bestelling volgen?

Ja. Ga naar de geplaatste bestellingen in uw account. Daar ziet u de actuele status van uw bestelling. Als u als gast een bestelling geplaatst hebt, dan kunt u de orderstatus in uw mailbox bekijken.

"

Hoe kan ik een artikel retourneren?

Retourneren kan op twee manieren: 1) Bij iedere OYSHO-store in België: Laat de artikelen zien die u wilt retourneren, samen met het e-ticket dat als bijlage bij de Verzendbevestiging gevoegd was. Dit e-ticket is ook te vinden in uw account op de website en in de OYSHO-app. U mag het e-ticket in digitale vorm op uw GSM of smartphone laten zien. U mag het e-ticket ook printen en meenemen naar de winkel. 2) Afgeven bij afgiftepunt: Verpak het artikel dat u wilt retourneren in de originele doos waarin u de bestelling ontvangen heeft. Plak de etiketten die u geprint bij uw bestelling ontvangen heeft op het pakket en geef het pakket af bij het dichtstbijzijnde Drop Off-punt in België. Heeft u geen retouretiket aangetroffen bij u bestelling? Neem contact op met onze klantenservice, voor gratis en snelle retournering. Houd u er wel rekening mee dat de artikelen in perfecte conditie dienen te zijn, compleet met alle etiketten/labels, ook die aan de binnenkant. U ontvangt uw terugbetaling via dezelfde betaalwijze als de betaalwijze waarmee u betaald heeft. Het hangt van uw bank af, wanneer het geld op uw rekening staat.

" "

Wanneer ontvang ik het bedrag van mijn retourzending?

Nadat de retourzending is goedgekeurd (de artikelen dienen in perfecte staat te verkeren en van etiketten zijn voorzien), ontvangt u een bevestigingsmail en het bedrag zal binnen enkele dagen op uw rekening worden gestort. Houd er rekening mee dat terugstortingen op uw creditcard van uw bank afhankelijk zijn.

"