ENTORNO DE PRUEBA / TEST ENVIRONMENT
 
 
 
 
 
Открийте идеалния размер
Нощници Кюлоти Облекла Бански костюми и бикини Клин ОБУВКИ
Обиколка на гърдите Подгръдна обиколка Sujetadores
Таблица с размерите Нощници Триъгълни, класически, бралети...
Обиколка на гърдите (cm)
Размер Подгръдна обиколка (cm) A B C
65 65 75 80 85
70 70 80 85 90
75 75 85 90 95
80 80 90 95 100
85 85 95 100 105
Обиколка на гърдите Подгръдна обиколка Sujetadores