• НОВО ОВАА НЕДЕЛА (227)

Basic compressive ankle-length leggings

Add

  Изберете ја Вашата големина за да ги видите достапните должини
 • XXS
 • XS
 • S
 • M
 • L
 • XL
 • XXL

  Изберете ја Вашата големина за да ги видите достапните должини
 • XXS
 • XS
 • S
 • M
 • L
 • XL
 • XXL

Basic compressive ankle-length leggings

1.990,00 MKD

ЦРНА

НЕУТРАЛНА ВИОЛЕТОВОЦРВЕНА

СИНО ЗЕЛЕНА

ИНТЕНЗИВНА НЕУТРАЛНА-СИВА

Compressive 25cm cycle leggings

Add

 • XS
 • S
 • M
 • L
 • XL
 • XXL

Зачувај
 • XS
 • S
 • M
 • L
 • XL
 • XXL

Compressive 25cm cycle leggings

1.690,00 MKD

ЦРНА

100% cotton easy iron shirt

Add

 • XS
 • S
 • M
 • L

Зачувај
 • XS
 • S
 • M
 • L

100% cotton easy iron shirt

3.990,00 MKD

БЕЛА

Medium support bandeau sports bra with cups

Add

 • XS
 • S
 • M
 • L

Зачувај
 • XS
 • S
 • M
 • L
U-RUN-STB trainers

Add

 • 35
 • 36
 • 37
 • 38
 • 39
 • 40
 • 41
 • 42

Зачувај
 • 35
 • 36
 • 37
 • 38
 • 39
 • 40
 • 41
 • 42

U-RUN-STB trainers

3.290,00 MKD

1-097

1-004

1-001

ЈАГОДА

U-RUN-STB trainers

Add

 • 35
 • 36
 • 37
 • 38
 • 39
 • 40
 • 41
 • 42

Зачувај
 • 35
 • 36
 • 37
 • 38
 • 39
 • 40
 • 41
 • 42

U-RUN-STB trainers

3.290,00 MKD

ЈАГОДА

1-004

1-001

1-097

Compressive 65cm ankle-length leggings with pocket

Add

 • XS
 • S
 • M
 • L
 • XL

Зачувај
 • XS
 • S
 • M
 • L
 • XL
Compressive pocket 55cm crop leggings

Add

 • XS
 • S
 • M
 • L
 • XL

Зачувај
 • XS
 • S
 • M
 • L
 • XL
Compressive pocket 20cm cycle leggings

Add

 • XXS
 • XS
 • S
 • M
 • L
 • XL
 • XXL

Зачувај
 • XXS
 • XS
 • S
 • M
 • L
 • XL
 • XXL

Compressive pocket 20cm cycle leggings

1.690,00 MKD

ЦРНА

ЗЕЛЕНА

ЦРВЕНА

Compressive tank top

Add

 • XS
 • S
 • M
 • L
 • XL

Зачувај
 • XS
 • S
 • M
 • L
 • XL

Compressive tank top

1.690,00 MKD

ЦРНА

ТЕМНА ОКЕАН БОЈА

ТЕМНА КАКИ

ТАБЛА БОЈА

Firm support compressive sports bra

Add

 • XS
 • S
 • M
 • L
 • XL

Зачувај
 • XS
 • S
 • M
 • L
 • XL

НОВО ОВАА НЕДЕЛА -

Women’s fashion at OYSHO online: Sportswear, swimwear, beachwear, weekend, accesories and footwear.