Štepana jakna 3M THINSULATE™ SKI

RSD21,990.00

Ref. 1770/828

Boja:CRNA

CRNA

Opis

Štepana jakna sa tankim i vrlo laganim punjenjem 3M THINSULATE™ sačinjenim od 78% recikliranog poliestera koga odlikuje velika moć termičke izolacije. Sa reflektorom RECCO® koji omogućava profesionalnim spasiocima opremljenim detektorima da vas pronađu u slučaju lavine ili u slučaju da se izgubite u udaljenom području. Vrlo lagana i prozračna tkanina koja sadrži membranu waterblock.

Kopčanje rajsferšlusom waterblock i magnetnim dugmićima. Bočni rajsferšlusi waterblock za dodatno stezanje uz telo i odvojivi kaši sa magnetnom kopčom.
Džep sa punjenjem koje pruža termičku izolaciju i pomaže da mobilni telefon ostane duže pun. Unutrašnji džep za ski-pas i džep za naočare sa krpicom za brisanje. Kapuljača koja se može skinuti sa odvojivim veštačkim krznom. Silikonska unutrašnja postava oko pojasa koja se kopča dugmićima. Otvor za palac na manžetni rukava radi veće pokretljivosti.

Struktura tkanine propušta vazduh i vlagu kako biste se osećali suvo i udobno. Termofiksirani šavovi omogućavaju viši nivo zaštite od snega i kiše. Dvoslojna tkanina se sastoji od spoljašnjeg dela koji odbija vodu i unutrašnjeg koji propušta vazduh i vlagu, pružajući visoku prozračnost i zaštitu od vode. Dizajn koji pomaže regulisanje temperature tela i zadržavanje telesne toplote. Ovaj odevni predmet je testiran u laboratorijama i pogodan je za temperature između +10º i -14º.