Štepana jakna P.U.R.E.® RECYCLED DOWN SKI

RSD21,990.00

Ref. 1771/828

Boja:CRVENA

CRVENA

Smanjujemo naš uticaj na životnu sredinu. Odeću izrađujemo od održivih materijala. Sprovodimo odgovorne procedure u proizvodnji naših kolekcija.

Opis

Štepana jakna sa punjenjem P.U.R.E.® RECYCLED DOWN od 80% recikliranog paperja i 20% recikliranog perja sa istim izolacionim svojstvima kao i konvencionalno paperje. Sa reflektorom RECCO® koji omogućava profesionalnim spasiocima opremljenim detektorima da vas pronađu u slučaju lavine ili u slučaju da se izgubite u udaljenom području.

Kopčanje rajsferšlusom waterblock i bočni rajsferšlusi waterblock za dodatno stezanje uz telo. Kapuljača koja se skida. Veštačko krzno na kragni i kapuljači.
Džep sa punjenjem koje pruža termičku izolaciju i pomaže da mobilni telefon ostane duže pun. Džepovi sa strane koji se zatvaraju rajsferšlusom. Unutrašnji džep i džep na rukavu za ski-pas. Silikonska unutrašnja suknja oko pojasa koja se kopča dugmićima. Otvor za palac na manžetni rukava radi veće pokretljivosti.

Struktura tkanine propušta vazduh i vlagu kako biste se osećali suvo i udobno. Termofiksirani šavovi omogućavaju viši nivo zaštite od snega i kiše. Dvoslojna tkanina se sastoji od spoljašnjeg dela koji odbija vodu i unutrašnjeg koji propušta vazduh i vlagu, pružajući visoku prozračnost i zaštitu od vode. Dizajn koji pomaže regulisanje temperature tela i zadržavanje telesne toplote. Ovaj odevni predmet je testiran u laboratorijama i pogodan je za temperature između +9º i -16º.