Štepana jakna PRIMALOFT® SKI

RSD19,990.00

Ref. 1775/828

Boja:ROZE

ROZE

Opis

Štepana jakna sa punjenjem PRIMALOFT®. Ovo lagano i prozračno punjenje odlikuje velika moć termičke izolacije. Sa reflektorom RECCO® koji omogućava profesionalnim spasiocima opremljenim detektorima da vas pronađu u slučaju lavine ili u slučaju da se izgubite u udaljenom području.

Kopčanje rajsferšlusom waterblock. Bočni rajsferšlusi waterblock za dodatno stezanje uz telo i odvojivi kaši sa magnetnom kopčom.
Džep sa punjenjem koje pruža termičku izolaciju i pomaže da mobilni telefon ostane duže pun. Unutrašnji džep za ski-pas i džep za naočare sa krpicom za brisanje. Kapuljača koja se skida. Veštačko krzno na kragni i kapuljači. Silikonska unutrašnja postava oko pojasa koja se kopča dugmićima. Otvor za palac na manžetni rukava radi veće pokretljivosti.

Struktura tkanine propušta vazduh i vlagu kako biste se osećali suvo i udobno. Dvoslojna tkanina se sastoji od spoljašnjeg dela koji odbija vodu i unutrašnjeg koji propušta vazduh i vlagu, pružajući visoku prozračnost i zaštitu od vode. Dizajn koji pomaže regulisanje temperature tela i zadržavanje telesne toplote. Ovaj odevni predmet je testiran u laboratorijama i pogodan je za temperature između +9º i -15º.