Спортски градник Comfortlux со корпи со средна поддршка

1.490,00 ден

ЦРНА

Реф. 2977/901/800

Спортски градник Comfortlux со средна поддршка со стратешка потпора за практикување спортови со умерена тежина. Со mesh внатре за поголемо дишење и корпи со лесно полнење кои се вадат. Прерамки на грбот. Ткаенина со висока отпорност со заштита од сонце UPF+40.